Algemene info

Reeds meer dan 30 jaar staat onze club open voor iedere badminton-liefhebber , we heten je dan ook van harte welkom bij de Roeselaarse badmintonclub.  De klemtoon van onze club ligt immers op het recreatieve aspect van de sport zowel voor volwassenen als jeugdspelers. 

Bij Roeselare BC kan je echter ook terecht voor competitie-sport. We hebben meerdere competitie-ploegen actief in verschillende reeksen (dames, heren en gemengd) en ook onze jeugd krijgt de kans om deel te nemen aan de jeugdtornooien.  Vanuit de jeugdwerking bieden gediplomeerde trainers immers de mogelijkheid om je als jeugdspeler te verfijnen in de badmintonsport.

Onze club kent reeds een rijke geschiedenis want sedert zijn oprichting in 1977 evolueerde de club voortdurend. Sedert 1979 organiseren we jaarlijks een internationaal tornooi en in de jaren '90 waren we zelfs actief in de liga-competitie.

We verheugen er ons op dat ook jij deel wil uitmaken van onze badmintonfamilie en wensen je veel speelplezier bij Roeselare BC.

Heb je vragen, aarzel niet om ons te contacteren op roeselarebc@gmail.com

 

Contact

www.roeselarebc.be

Nieuws

  • 03-09-2023 20:17

    Seizoenstart 2023

    START JEUGDTRAININGEN  : MAANDAG 11/09 Om organisatorische redenen starten we dit jaar één...

Alle artikelen

Trefwoorden

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode