Het nieuwe seizoen gaat van start

29-08-2021 13:00

Met plezier melden we dat we vanaf volgende week het seizoen opnieuw normaal opstarten. 
Dit betekent terug badminton op maandagavond in Schiervelde en vanaf volgende week op donderdagavond ook terug in de sporthal van het VTI.
Uiteraard starten ook de jeugdtrainingen terug op.
 
Zoals reeds eerder aangekondigd blijft iedereen die vorig jaar zijn lidgeld betaalde kosteloos lid tot het einde van dit seizoen maw juni 2022. 
Besluit je om je badmintonracket toch nog even aan de haak te laten hangen, wil ons dan graag een seintje geven zodat we onze ledendatabase up to date kunnen houden.
 
Algemeen is het mondmasker nog verplicht en houden we nog afstand tijdens het verplaatsen binnen de sporthal
 
Jeugdwerking : 
Laat ons starten met de jeugd : de werking start terug op zoals dit tot op heden georganiseerd werd.  Ook onze trainersequipe is terug present: Annick, Francky en Brent nemen onze jeugdspelers terug op sleeptouw.
De trainingen starten opnieuw vanaf maandag 06 september 
 
Lagere school :  18u30 - 19u30 
Middelbare jeugd : 19u30 - 20u30
 
Ook de jeugdcups starten terug op en in bijlage vinden jullie alvast de uitnodiging voor de jeugdcup in Waregem op 10 oktober.
 
Competitie
Vanaf 01 september start ook de interclub-competities terug op. Na bevraging onder de competitie-spelers in mei, kozen we er voor om dit jaar een aantal ploegen minder in te schrijven.
Dit jaar treden we dus aan met 2 gemengde ploegen, 2 herenploegen en 1 damesploeg.
Het wordt uitkijken naar de nieuwe reeksindelingen naar aanleiding van de nieuw ingevoerde klassementen.
Alvast veel succes aan alle ploegen.
 
Recreanten
Uiteraard blijven we ons ook inzetten voor onze recreatieve leden. Bij interesse zal er opnieuw een lessenreeks georganiseerd worden voor beginnende recreatieve volwassenen.
Daarnaast kijkt onze provinciale werking ook om de recreantenchallenge terug nieuw leven in te roepen. Hierbij nodig je een andere club uit om met recreatieve spelers wedstrijden tegen elkaar te organiseren.
Voel je je als recreatieve speler geroepen om hier samen met het bestuur je schouders onder te zetten, spreek dan zeker iemand van het bestuur aan.
 
Ditjes & datjes
Net voor de Corona-break van vorig jaar in oktober hadden we net  onze Shuttle Pub in Bistro Schiervelde terug geopend.  We hebben ook nu weer de intentie om vanaf midden september de bistro terug te openen. Zodra concrete info komen we hier zeker op terug.
Ook onze BBQ kon deze zomer niet doorgaan maar ook hier kijken we of we in het najaar nog een alternatief kunnen organiseren.
 
Er kunnen ook opnieuw shuttles aangekocht worden. Hoewel heel veel producten duurder zijn geworden de voorbije maanden kunnen wij een koker veren shuttles Aeroclub TR toch nog steeds aanbieden aan € 15/koker.
 

Terug

Contact

www.roeselarebc.be

Nieuws

Alle artikelen

Trefwoorden

 

 

© 2013 Alle rechten voorbehouden.

Mogelijk gemaakt door Webnode